WORKSHOPS BIJ PUUR BEWEGEN
 

Workshop Yin & Klank

In samenwerking met Erik Roesink van Innerchanges geeft Roekje op vrijdag 15 februari 2019 voor de tweede keer de workshop Yin & Klank. Erik werkt met klank om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Klank brengt ontspanning, verdrijft stress en stimuleert zowel het immuunsysteem als je helderheid en creativiteit. De uitwerking is natuurlijk heel persoonlijk, maar het helende karakter is al eeuwenlang bekend.

Klank brengt je meteen in het hier en nu. Een klankschalenconcert wordt wel beschreven als een innerlijke massage. Het effect wordt toegedicht aan resonantie: de trillingen vinden weerklank in je lichaam en dat helpt om een diepe stilte en rust te ervaren. Loslaten op deze manier sluit natuurlijk perfect aan op Yin yoga, en we beloven je dan ook een heerlijk ontspannende en unieke ervaring!

De workshop van ongeveer twee uur begint om 19.00 uur. Het is prettig om een eigen handdoek voor op de yogamat mee te nemen. Na afloop drinken we samen thee. De kosten zijn 25 euro per persoon. 

 

Workshop Ashtanga Primary Series

Jan Zweverink geeft regelmatig op zondagochtend een workshop Ashtanga Primary Series. Tijdens deze sessie neemt hij je mee in een heerlijke intensieve flow van houdingen die je lichaam reinigen en verfrissen. Een zondag met een gouden randje, gegarandeerd!  Uiteraard drinken we na afloop thee met iets lekkers erbij. De workshop begint om 10.00 uur en deelname kost maar 17,50 euro per persoon.
 

Yin Yang workshop

Puur Bewegen verzorgt een paar keer per jaar de Yin Yang workshop. In deze wat langere sessies is er extra aandacht voor het evenwicht tussen yin en yang, de energetische effecten, en de meditatieve kant van yoga. De workshops staan niet langer vast op de agenda, houd onze homepage in de gaten voor het laatste nieuws. De kosten houden we ter kennismaking bewust laag: 15 euro per persoon, waarbij thee met iets lekkers is inbegrepen.
 

Ouder/Kind workshop​​​​​​

Lizelot geeft regelmatig de Ouder/Kind workshop op zondagochtend. Deze yogalessen voor ouders met hun kind(eren), van 10.00 tot 11.00 uur, zijn gericht op plezier in beweging. Jong geleerd is oud gedaan, en terwijl je nooit te oud bent om te leren, kun je ook niet vroeg genoeg met yoga beginnen. Let ook voor deze leuke workshops op onze homepage voor de eerstvolgende gelegenheid. Ook hier houden we de kosten laag: 17,50 euro per ouder met kind, met iets lekkers inbegrepen.
 

Het aantal beschikbare plaatsen in de workshops wordt beperkt door de ruimte in De Brug, dus stuur op tijd een email naar info AT puurbewegen DOT nl als je mee wilt doen!