WORKSHOPS BIJ PUUR BEWEGEN
 

Workshop Ashtanga Primary Series

Jan Zweverink verzorgt in januari 2019 weer een workshop Ashtanga Primary Series. Tijdens deze sessie neemt hij je mee in een heerlijke intensieve flow van houdingen, die je lichaam reinigen en verfrissen. Een weekend met een gouden randje, gegarandeerd!  Uiteraard drinken we na afloop thee met iets lekkers erbij. Datum, tijdstip en kosten zijn nu nog niet bekend. 
 

Yin Yang workshop

Puur Bewegen verzorgt een paar keer per jaar de Yin Yang workshop. In deze wat langere sessies is er extra aandacht voor het evenwicht tussen yin en yang, de energetische effecten, en de meditatieve kant van yoga. De workshops staan niet langer vast op de agenda, houd onze homepage in de gaten voor het laatste nieuws. De kosten houden we ter kennismaking bewust laag: 15 euro per persoon, waarbij thee met iets lekkers is inbegrepen.


Ouder/Kind workshop

Lizelot geeft regelmatig de Ouder/Kind workshop op zondagochtend. Deze yogalessen voor ouders met hun kind(eren), van 10.00 tot 11.00 uur, zijn gericht op plezier in beweging. Jong geleerd is oud gedaan, en terwijl je nooit te oud bent om te leren, kun je ook niet vroeg genoeg met yoga beginnen. Let ook voor deze leuke workshops op onze homepage voor de eerstvolgende gelegenheid. Ook hier houden we de kosten laag: 17,50 euro per ouder met kind, met iets lekkers inbegrepen.
 

Het aantal beschikbare plaatsen in de workshops wordt beperkt door de ruimte in De Brug, dus stuur op tijd een email naar info AT puurbewegen DOT nl als je mee wilt doen!