Over Lizelot

Een groot deel van mijn leven heb ik nauwelijks aan sport gedaan, en noemde ik mezelf ‘nu eenmaal geen sporter’. Maar sinds ik yoga en Pilates beoefen merk ik wat een verschil het maakt als je lijf fit en sterk is. Ik heb veel meer energie gekregen door regelmatig te bewegen, en ben meer in balans. Ik heb meer rust gevonden in mijn hoofd en daardoor ook in de rest van mijn leven!
 

Ik vind het heerlijk om mijn enthousiasme nu via het lesgeven te kunnen overbrengen aan anderen, ik geniet er elke keer weer van. Zowel de fysiek actieve lessen van Poweryoga en Pilates als de kalme en ‘mindvolle’ lessen Yin yoga geven me veel plezier, en het is heel fijn om dat te kunnen delen! 
 

Yogales geef ik ook in de vorm van Ouder/Kind workshops. In een wereld vol prikkels is het fijn als kinderen af en toe even kunnen ontsnappen aan alle drukte. Spelenderwijs gaan we in de workshops en bij kinderyoga samen op zoek naar rust, door middel van beweging én ontspanning. Zo worden kinderen zich bewuster van hun lichaam, de zintuigen, hun adem en hun verbeeldingskracht. Het draagt bij aan een betere concentratie, meer vertrouwen in zichzelf en een ander, en het geeft vooral heel veel plezier!