Over Lizelot

Sinds een aantal jaren geef ik yoga en pilates lessen bij Puur Bewegen. Ik werk al jaren als grafisch ontwerper en ik schrijf en teken kinderboeken. Dat zittende beroep kan ik mooi in balans brengen met de bewegingslessen die ik geef! Ik volgde eerst zelf regelmatig lessen bij Roekje en werd gegrepen door de impact en het plezier van de lessen. Na het volgen van een aantal opleidingen ben in 2016 gestart met lesgeven bij Puur Bewegen. 

Ik vind het heerlijk om mijn enthousiasme nu te kunnen overbrengen aan anderen, ik geniet er elke keer weer van. Zowel de fysiek actieve lessen Power Yoga en Pilates als de kalme en meditatieve lessen Yin yoga geven me veel plezier, en het is heel fijn om dat te kunnen delen! 

Yogales geef ik ook in de vorm van kinderyoga op basisscholen, en regelmatig geef ik bij Puur Bewegen workshops Ouder Kind yoga. In een wereld vol prikkels is het fijn als kinderen af en toe even kunnen ontsnappen aan alle drukte. Spelenderwijs gaan we tijdens de workshops samen op zoek naar plezier en rust, door middel van beweging én ontspanning. Zo worden kinderen zich bewuster van hun lichaam, de zintuigen, hun adem en hun verbeeldingskracht. Het is een mooi moment van verbinding tussen ouder en kind, en het geeft vooral heel veel plezier!