Over Roekje

Sinds de start van Puur Bewegen volg ik mijn hart en komen mijn kwaliteiten als vanzelf tot leven. Twaalf jaar geleden ontdekte ik yoga en Pilates. Ik werd niet alleen fysiek sterk en soepel, ook mijn geestelijke veerkracht nam toe.

Ik deed onder meer de opleiding Ground Control Pilates bij de Pilates Company van Debby Jenner, studeerde Body Dynamic Yoga bij de White Cloud Studio van Andreas Jüstrich, en volgde workshops Poweryoga bij Hilary Menting in Utrecht. Bij Bodymind deed ik de tweejarige opleiding Persoonsgerichte Coaching en Training, met als leidraad de karakterstructuren van Wilhelm Reich.

Twee jaar geleden volgde ik de docentenopleiding Yin yoga bij yoga4u in Sneek, en afgelopen zomer rondde ik de teachertraining yin yoga en mindfulness af bij Sarah Powers. Mede door deze training werd ik gegrepen door het boeddhisme.

Mijn werk is een passie geworden, ik kan mijn liefde voor beweging, mensen en ontwikkeling hier volledig in kwijt. Dit geeft mij elke dag weer een blij en dankbaar gevoel.